Al Salt Gimnàstic Club tenim un ampli ventall d’opcions per a la pràctica de la gimnàstica artística, per a persones de qualsevol edat i nivell.

PSICOMOTRICITAT ENFOCADA A LA GIMNÀSTICA

La psicomotricitat és per definició l’habilitat del moviment intencionat (no reflex) que integra l’expressió, creativitat i mobilitat a partir del cos, i el treball és fonamental per un bon desenvolupament físic i cognitiu, sobretot en els més petits.

La gimnàstica és una amplificació literal del concepte de psicomotricitat i nosaltres la emprem com a mitjà de formació per millorar la coordinació, agilitat i equilibri dels nens i nenes.

Tot i que es troba implícit en tot l’esport, aquest treball de psicomotricitat l’enfoquem als grups de petits.

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA FEMENINA

Segons la Federació Internacional de Gimnàstica (FIG), la gimnàstica artística és un dels esports més populars, celebrats i moderns per a dones, que ha experimentat més transformacions que qualsevol altre esport olímpic.

Amb una emocionant combinació d’atreviment i gràcia, les gimnastes realitzen elements desafiants en quatre aparells: salt, paral·leles asimètriques, barra d’equilibris i terra, amb èmfasi en l’agilitat, l’art, la flexibilitat, la potència i l’estil. Tot i que té molt en comú amb la gimnàstica masculina, la gimnàstica artística femenina és clarament única i és un aparador de l’excel·lència en l’esport femení.

Veure més
GIMNÀSTICA ARTÍSTICA MASCULINA

Segons la Federació Internacional de Gimnàstica (FIG), la gimnàstica artística és tan antiga com espectacular, combinant velocitat, força, potència i flexibilitat amb habilitats d’acrobàcia, i posant molt èmfasi en l’estil. L’esport en constant evolució continua adaptant-se durant els nous mil·lennis, ja que es manté fidel al lema olímpic de Citius, Altius, Fortius (“Més ràpid, més alt, més fort”).

Els gimnastes mostren força sobrehumana quan desafien la gravetat i superen els límits de la física en sis aparells separats: terra, cavall amb arcs, anelles, salt, paral·leles i barra fixa.

Veure més
GIMNÀSTICA I ACROBÀCIA PER ADULTS

Tots aquells que algun cop heu somiat en fer un mortal o penjar-se de les anelles, la gimnàstica ho farà realitat.

Aquest apartat també engloba altres disciplines acrobàtiques com el Parkour, la Calistenia, el Tricking… que mitjançant trampolins, aitrack, matalassos, diferents barres i altres us permetran aprendre nous moviments més fàcilment.

ALTRES SERVEIS

Els serveis adicionals que ofereix el club són:

Servei de Fisioteràpia

(info, registrar-se)


Entrenaments complementaris / Campus / Casal

Nadal, Setmana Santa i Estiu

(activitatsaltgimnastic@gmail.com)


Festes d’aniversari

(info)