Instal·lacions

Les nostres instal·lacions es troben al pavelló municipal de gimnàstica artística de Salt. Consten de 4 espais diferenciats degudament equipats per a la pràctica de les diferents modalitats que es practiquen.

Sala Gran

Aquesta és la sala principal d’entrenament, equipada amb els aparells homologats per la Federació Internacional de Gimnàstica (FIG) per la pràctica de competicions. Així com també conté material adicional i necessari per aprendre elements d’alta dificultat de manera progressiva i segura.

Sales de Dalt

Al primer pis s’hi troben dues zones diferenciades que estan pensades per entrenaments d’iniciació a la gimnàstica, ja que aquests espais contenen una gran diversitat de material auxil·liar per aprendre progressivament i amb una gran diversitat d’opcions i circuits. Una d’elles, està enfocada, principalment als aparells de para·leles i terra, i l’altra hi trobem diferents barres d’equilibris i potro.

Sala de Ballet

La sala de ballet és una sala amb parquet, on dues de les quatre parets estan completament cobertes de miralls i barres de ballet per tal de dur a terme aquesta disciplina complementària i imprescindible per la gimnàstica. A més a més és on es treballa tota la part coreogràfica i d’expressió dels/les gimnastes.

Sala de Body

Espai complementari orientat al treball de preparació física, equipat amb màquines de càrdio i material de fitness com peses, gomes elàstiques, fitballs…

Altres Espais

A més a més, l’instal·lació disposa de dues sales (sala social i sala de reunions) que els gimnàstes poden aprofitar per fer deures, esperar acompanyats o fins i tot mirar la televisió.