Control Sènior RFEG

Superat amb èxit el primer control sènior de la temporada convocat per la Real Federación Española de Gimnasia

7 de les nostres gimnastes han estat convocades al control tècnic sènior que està celebrant aquests dies la Federació Espanyola en modalitat online, per fer un seguiment de les esportistes que poden tenir opcions per participar en futures competicions internacionals.

La seleccionadora estatal, Lucía Guisado, ha fet una preselecció de 28 gimnastes de tot l’estat, que aquests dies estan realitzant el control a les instal·lacions dels seus respectius clubs amb retransmissió en temps real per zoom.

Dimecres 3 de març va ser el torn per 5 de les nostres gimnastes de categoria sènior: Sara Coll, Aida València, Laia Masferrer, Jana Guardiola i Berta Álvarez, que  es van esforçar al màxim per mostrar als tècnics del CAR de Madrid els exercicis que estan treballant per competir aquesta temporada.

Divendres dia 5 completaran el control les gimnastes del club Laura Bechdejú i Marina González, que entrenen des de fa anys al CAR de la capital espanyola.

L’equip tècnic del club valora molt positivament aquesta convocatòria, ja que suposa un revulsiu després d’un any mancat de competicions i una motivació per totes les participants.

Veure la notícia al Diari de Girona

Veure la notícia a l’Esportiu de Catalunya