CAMPIONATS D’ESPANYA 2022

Enguany el Trofeu Nacional Base GAF i el Campionat d’Espanya GAF i GAM es van celebrar en dues seus i dates diferents degut al gran increment de gimnastes que van participar en ambdues competicions.

Des del 23 al 26 de juny es va celebrar a Lleida el Trofeu Nacional Base GAF on van participar on 26 gimnastes del club, de les categories Base 4 fins Base 8, van fer un paper espectacular demostrant l’enorme treball dut a terme al llarg de tota la temporada.

Els resultats aconseguits van ser el 3r🥉 lloc a la classificació individual de la Mariona Sanchez (Base 6), que també es va endur l’or🥇 a barra i la plata🥈 a paral·leles, l’or🥇 a barra de l’Àngela Gómez i l’or🥇 a potro l’Isona Morales (Base 7) i el bronze🥉 a les paral·leles de lAshley Blancada (Base 8).

Del 20 al 23 de juliol es va celebrar a Pamplona el Campionat d’Espanya GAF on van participar 27 gimnastes del club de les categories Via Olímpica 1 fins a Via Olímpica 10 amb una actuació impecable i tancant una gran temporada.

Els resultats aconseguits van ser dos equips proclamats CAMPIONS 🏆🏆 d’Espanya Via Olímpica 1 i 7, a més de dues terceres posicions🥉🥉 pels equips de Via Olímpica 4 i 5. En classificació individual, l’Èlia Ribas es va endur el bronze🥉a la categoria Via Olímpica 7, i per aparells l’Ariadna Pérez va aconseguir la medalla de plata🥈 a terra i la de bronze 🥉 a barra (Via Olímpica 1), la Martina Bes la plata 🥈 a barra (Via Olímpica 5), l’Èlia Ribas la plata🥈 a terra i el bronze🥉 a paral·leles i la Carla Ballada la plata a paral·leles🥈 (Via Olímpica 7).

A més a més, a Pamplona en les mateixes dates es va celebrar el Trofeu Nacional Base GAM on 6 gimnastes van representar el club a les categories de Base 1, 2 i 3, i el Campionat d’Espanya GAM on 5 gimnastes més van participar a les categories Via Olímpica 8, 9 i 10 tots ells amb uns exercicis excepcionals que es van veure recompensats amb una pluja de medalles.

L’equip de la categoria Base 2 es va proclamar CAMPIÓ🏆 d’Espanya de l’edició d’enguany i en la classificació individual en Daniel Gavín va quedar segon🥈 (Base 2), en Guido Ballada CAMPIÓ🏆 (Base 3), en Gabriel Barris CAMPIÓ🏆 (Via Olímpica 8) i l’Eric Terres també es va endur la plata🥈(Via Olímpica 9). Per aparells, l’Íker González va aconseguir l’or🥇a terra i 🥇paral·leles i el bronze🥉 a anelles (Base 1), en Daniel Gavín or a 🥇anelles i 🥇salt i bronze 🥉a barra fixa i l’Aran Pradas or 🥇a cavall amb arcs i plata🥈 a anelles (Base 2), En Guido Balladal ’or🥇a potro i 🥇paral·leles i la plata🥈a anelles (Base 3), en Gabriel Barris l’or🥇a terra,🥇 a cavall amb arcs i 🥇a paral·leles, i la plata🥈a anelles (Via Olímpica 8), l’Eric Terres l’or🥇a salt i el bronze🥉a barra fixa.

Enhorabona a tots els que heu fet possible aquest tancament de temporada tant espectacular, gimnastes, tècnics i famílies. L’any que vé, més i millor!