SALT GIMNÀSTIC CLUB

39 SEGONS DE LECTURA PER A 39 ANYS D’HISTÒRIA

Com els bons projectes, el Salt Gimnàstic Club va néixer en un petit local el 2 de maig del 1979, on la falta d’alçada del sostre era un obstacle important per al desenvolupament de les activitats habituals d’un gimnàs. La seva fundadora, Montse Hugas, actual directora tècnica del Salt Gimnàstic, vivia la gimnàstica artística amb la mateixa intensitat que la viu encara avui.
El 1992 es trasllada el gimnàs e un antic a un garatge de camions i a partir d’aquell moment, el Salt Gimnàstic Club ja apunta a ser un club d’elit.
Actualment l’escenari és ben diferent: disposem d’unes instal·lacions municipals d’avantguarda, només equiparables als centres de tecnificació de Madrid i Barcelona.
Entrenadors motivats, on el seu objectiu és formar gimnastes des dels 3 anys i fins assolir alt nivell, un equip directiu molt compromès i famílies que busquen l’excel·lència en l’aprenentatge de la gimnàstica artística femenina i masculina, fan del Salt Gimnàstic Club, un referent d’aquest esport a nivell nacional, tant en ins-tal·lacions com en els resultats que s’obtenen.
En l’actualitat, el Salt Gimnàstic Club competeix en el circuit català en totes les seves fases i categories, en el campionat d’Espanya de Clubs i individual, la Lliga Iberdrola i Opens nacionals i internacionals amb resultats molt destacats. En aquests moments el club compta amb uns 400 gimnastes, 18 entrenadors, molts dels quals són ex-gimnastes del club amb un historial esportiu notable a nivell d’Europeus i mundials.
Entre els gimnastes actuals, destaquem a cinc noies d’artística femenina que for-men part de la selecció espanyola, tres d’elles becades i que resideixen al centre d’alt rendiment de Madrid. També hi ha cinc gimnastes d’artística masculina, que resideixen al centre d’alt rendiment de Sant Cugat i que ocasionalment també competeixen amb la selecció espanyola