LLiga Iberdrola 1

Lliga Iberdrola-2

Lliga Iberdrola 3

Lliga Iberdrola 4

Els propers dies 8, 9 i 10 de febrer, es celebra la 1ª Fase de la Liga Iberdrola de Clubs de GAF a les instal·lacions del Salt Gimnàstic Club. El club, presenta 2 equips, un a 1ª divisió i l’altre a 2ª i ens agradaria que vinguessiu a animar-los!

Com es va informar a l’assamblea general ordinària, el preu de l’entrada a la competició és de 12€ però el club posarà a disposició de les famílies un pack d’invitacions de les que disposa per part de l’organització de la prova. Aquestes invitacions seran fins a un màxim de 4 per família i és imprescindible que passeu a recollir-les amb la Marta, a secretaria entre dimarts i dijous (dies, 5, 6 i 7 de febrer) d’aquesta setmana. Us demanem, si us plau, que agafeu només les entrades que necessiteu, ja que les invitacions que ens han facilitat són limitades.

Tanmateix us fem saber que els propers dies 8 i 9 de febrer (divendres i dissabte) queden anul·lats tots els entrenaments de tots els grups**. Us convidem a gaudir dels entrenaments oficials dels diferents equips, el divendres dia 8 de 4 a 8 de la tarda, quan obrirem les portes per a tothom.

(Els grups** de MiniBabyGim i Escoleta podran venir dimarts, dimecres o dijous ( una de les 3 tardes) de 17.30 a 18.30h)