Benvolgudes famílies,
Després de 6 anys de legislatura, el passat 8 de juliol va començar el procés de convocatòria d’eleccions al Salt Gimnàstic Club. Aquest procés va culminar el dia 20, dia de proclamació de candidatures, amb una candidatura única, motiu pel qual no va caldre fer eleccions.
Han estat sis anys d’emocions, de molta feina, de noves experiències, de superació, d’esforç, d’algun entrebanc, també d’alguna errada… Malgrat tot, sis anys d’il·lusió, de ganes, d’entusiasme i de bones intencions, donant sempre el màxim i fent-ho el millor possible. Aquesta etapa s’acaba per uns però continua amb una nova junta que arriba, tal i com ho vàrem fer nosaltres sis anys endarrera, amb moltes ganes, amb molta il·lusió, amb empenta i força.
Volem agraïr-vos tota l’ajuda i recolzament que, vosaltres, les famílies del club, ens heu donat durant el nostre mandat. Ha estat una meravellosa experiència que portarem amb nosaltres per sempre.
Desitgem molta sort i molta energia a la nova junta, a la que recolzem incondicionalment. Sabem, sense cap mena de dubte, que gaudiran de valent i que serà també, una experiència enriquidora i emocionant.
Gràcies a tots, perquè és entre tots que ho fem possible. El millor treball, és sempre aquell que es fa en equip.
Una forta abraçada,
Salt Gimnàstic Club